Tegelwerk

Tegelwerk in Pijnacker en omstreken

MR Onderhoud is de vakbekwame tegelzetter waar u naar op zoek bent. Voor zowel het betegelen van een wand of vloer in Pijnacker-Nootdorp of omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Op basis van vele jaren ervaring verzorgen wij het tegelwerk in woonhuizen en bedrijfspanden; ook werken we voor woningbouwverenigingen en VvE’s.

Tegelwerk 1

Overzicht tegelwerkzaamheden MR Onderhoud

We plaatsen alle mogelijke soorten tegels - op zowel wand als muur - en houden daarbij oog voor detail en symmetrie. Zo is er altijd sprake van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Onderstaand een overzicht van de verschillende tegelwerkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen:
  • Totale keuken-, badkamer-, en wc-renovatie; we verzorgen dan zowel de wandtegels als muurtegels. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor het aanpassen of herstellen van een gedeelte van uw sanitair, bijvoorbeeld voor plaatsing van een nieuwe wasbak of toilet. 
  • Vernieuwen van kitwerk; belangrijk om vocht en kou buiten te houden en lekkages in badkamer en keuken te voorkomen.
  • Aanpassingen sanitair met het oog op Wmo (voorzieningen m.b.t. lichamelijke beperking)
  • Aanbrengen en/ of vernieuwen van zandcement dekvloeren voor zowel natte als droge ruimtes
  • Egaliseren zand- en cementvloeren t.b.v. vloerbedekking/ zeil

Tegelwerk 2

Ook alle bijkomende werkzaamheden

Bij een totale renovatie van uw keuken, badkamer of toilet, verzorgen we niet alleen het zetten van de tegels. MR is een allround onderhoudsbedrijf en we kunnen u dus ook alle bijkomende werkzaamheden uit handen nemen. Daarbij kunt u denken aan het timmerwerk voorafgaand aan de renovatie, maar ook aan metselwerk en stucwerk (en bijv. ook loodgieterswerk & elektra). Alle ervaring en kennis is bij MR Onderhoud aanwezig en u heeft één contactpersoon; dat werkt wel zo fijn!
Aan de slag met tegelwerk? Bel MR Onderhoud

Overweegt u een nieuwe betegeling van uw badkamer of toilet, plaatsing van een handige tegelwand bij de keuken of een nieuwe tegelvloer in de woonkamer? Bel ons dan op 06 - 50 59 65 55. Wij denken graag met u mee en kunnen vrijblijvend een prijsvoorstel maken. Uiteraard kunnen we u indien gewenst ook helpen bij het uitkiezen van een passende tegel en de aanschaf ervan.

Tegelwerk

Projecten

Renovatie woonhuis Berkelseweg Pijnacker

Volledige renovatie van woonhuis aan de Berkelseweg in Pijnacker (nog in v...

Lees meer

Verbouwing zonnestudio Bleiswijk

Aanpassing van een winkelpand in Bleiswijk naar een zonnestudio.

Lees meer

Bedrijfspand Berkel en Rodenrijs

We hebben de gehele realisatie van deze kantoorunits in Berkel en Rodenrij...

Lees meer