Stucwerk

Stucwerk van topkwaliteit: MR Onderhoud Pijnacker

MR Onderhoud biedt veelzijdig stucwerk in Pijnacker en omgeving. We verzorgen allerhande stucwerk aan woningen en bedrijfspanden, van badkamer tot vergaderzaal en zowel binnen- als buitenshuis.

Stucwerk 1

Zowel gips als cementgebonden stucwerk

Door te stuken zorgt MR Onderhoud ervoor dat uw muren en plafonds weer mooi glad en waterpas worden gemaakt. Bij het stucwerk wordt een afwerklaag aanbracht en verspreid, waarmee muren en plafonds weer gereed zijn voor bewerking. We stuken zowel gips- als cementgebonden en kunnen dus in iedere ruimte, zowel wand als plafond, van het gepaste stucwerk voorzien.

Schuurplafonds

Op zoek naar een net iets luxere uitstraling? Dan is een schuurplafond wellicht interessant. Het ‘schuur-effect’ ontstaat door het bewerken van de aangebrachte mortel en kan in diverse structuren. Het schuurwerk van MR Onderhoud resulteert in een mooi effect bij iedere lichtinval.

Ook spuitwerk

Een alternatief voor het stuken van muren en plafonds is het spuiten, ook wel spackspuiten genoemd. Middels spuittechniek wordt het middel op muren en plafonds aangebracht en dat scheelt tijd en dus ook kosten. Een ander voordeel is dat het spuitwerk direct in de gewenste kleur kan worden aangebracht; u hoeft dan dus niet meer te verven.

Stucwerk 2

Sierpleisters zoals spachtelputz

Het stuken van muren en plafond is stap één, daarna is de vraag welke afwerking u kiest. MR Onderhoud biedt diverse type afwerkingen, waaronder sierpleister. Het pleisteren van oppervlakten kan op verschillende manieren, groot voordeel van pleister in het algemeen is dat er geen kleurverschillen te zien zijn. De vorm die het meest wordt toegepast is spachtelputz waarbij de korrelachtige structuur zorgt voor een mooie uitstraling. Spachtelputz kan zowel binnen als buiten worden aangebracht.

Granol

Bij het aanbrengen van stucwerk is granol een bekende afwerkingsvorm. De grove structuur zorgt voor een sierlijk effect op de wanden. MR Onderhoud heeft veel ervaring met het aanbrengen van granol; vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Stucwerk door een ervaren vakman

Voor het eindresultaat van uw wanden en plafonds is het belangrijk dat u bij stucwerk kiest voor een vakman. Kies daarom voor de ervaring en het specialisme van MR Onderhoud. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een offerte op maat. 

Stucwerk

Projecten

Renovatie woonhuis Berkelseweg Pijnacker

Volledige renovatie van woonhuis aan de Berkelseweg in Pijnacker (nog in v...

Lees meer

Verbouwing zonnestudio Bleiswijk

Aanpassing van een winkelpand in Bleiswijk naar een zonnestudio.

Lees meer

Bedrijfspand Berkel en Rodenrijs

We hebben de gehele realisatie van deze kantoorunits in Berkel en Rodenrij...

Lees meer